031 31 33 250 info@euroassistans.se

OM OSS

Här kan du läsa mer om företaget och vår verksamhet.

Euro Assistans AB

Er pålitliga aktör

Euro Assistans grundades 1992 och var till en början ett litet bärgningsföretag men har med tiden vuxit och omfattar sedan 2004 också biltransporter som hanterar transporter inom Sverige, Norden och delar av Europa.

Peter Lundin, som var med och grundade företaget, har sedan 1999 varit ensam ägare och drivit företaget fram tills idag. Från att ha haft ett fåtal anställda har vi idag 28 duktiga medarbetare som arbetar som bärgare, biltransportörer och transportledare.

Vi har byggt upp en organisation med gedigen erfarenhet och kunskap om transporter och bärgning som vi är mycket stolta över.

Euro Assistans AB

Euro Assistans startades redan 1992, så vi har samlat på oss mer än 30 års erfarenhet av många olika bärgningar och transporter. Som bärgare möter man många olika situationer som aldrig är den andra lik. På vintern när det kan vara mycket snö, kallt och hala vägbanor gäller det att tänka klart och behålla sitt lugn och fokus så att rätt beslut kan tas. På sommaren kan värmen ställa till det genom överhettade bilar och vägbanor, då gäller det att kunna agera snabbt, exempelvis om barn eller hundar har råkat illa ut i varma bilar. Bärgarna är ute och arbetar alla tider på dygnet vilket gör att de utsätts för olika typer av trafiksituationer, rusningstrafik, köer och stressade situationer dagligen. Våra bärgare är fantastiska på att anpassa sig till olika situationer och miljöer och de finns inga utmaningar som är omöjliga och som de inte kan ta sig an. Det är oftast glada kunder som lämnar trots att en situation där man behöver ta kontakt med bärgare inte alltid är det som man önskar sig.

På samma sätt möter våra biltransportörer liknande situationer. Med sina lastbilar kan de ofta utsättas för trånga utrymmen och passager när de ska hämta bilar. Då gäller det att förstå hur lastbilen fungerar och hur man ska lasta på bästa sätt. På biltransporterna ska många olika fordon samsas om den plats som finns och det gäller att vara finurlig för att få så effektiva och säkra transporter som möjligt. Våra chaufförer möter både snö, kyla, värme och blåst när de lastar och transporterar men detta är inget som hindrar dem att leverera transporter på ett säkert sätt och alltid i tid. Det finns inga problem som de inte kan lösa och många fullastade transporter lämnas varje dag till nöjda företag och privatpersoner.

Euro Assistans har sitt säte i Göteborg. Här ligger vårt kontor och alla våra transporter utgår härifrån. Detta hindrar oss inte från att transportera fordon i hela Sverige. Vi hanterar i nuläget transporter med biltransportbilar i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Vi samarbetar här med Eurotransport som är Sveriges största aktör för begagnade fordon.

Bärgningsverksamheten är koncentrerad till Göteborg med omnejd. Vi har bärgningsbilar med beredskap dygnet runt. Vi samarbetar med Assistancekåren som är Sveriges största organisation inom bilbärgning och vägassistans.

Lång erfarenhet

Vi löser det mesta

Vi har lång erfarenhet av bilbärgning och transport. Detta gör att vi har de rätta verktygen för att hjälpa dig som kund med lösningar på problem som kan uppstå. Vi tycker att det är roligt med utmaningar och kör gärna alla möjliga sorters fordon med våra bärgare och biltransporter. 

Läs gärna mer om de tjänster vi erbjuder här.

KUNDEN FRÄMST

SOM VANA PROBLEMLÖSARE ÄR INGENTING OMÖJLIGT FÖR OSS

Start

Här kommer du tillbaka till startsidan.

Tjänster

Här får du veta mer om de olika tjänster vi utför, såsom bärgning och transport av olika typer av fordon.

Nyheter

Här går det att läsa mer om vad som händer hos oss på företaget.

Kontakt

Här går det att hitta våra kontaktuppgifter.